Pääsiäinen 2023

Pääsiäinen on vuonna 2023 ajalla 7.4. – 10.4

Mikä traditioita pääsiäiseen kuuluu ja mistä kaikki ovat saaneet alkunsa?

Pääsiäisviikko alkaa perinteisesti palmusunnuntaista, jolloin lapset myös perinteisesti virpovat. Koronavuosina virpomiset ovat jääneet vähemmälle mutta tuoko vuosi 2023 pienet virpojat jälleen liikkeelle? Pienet noidiksi pukeutuneet virpojat kiertävät taas ovillamme koristeltujen oksien kanssa.

Virpominen on alkanut suomen itäosissa ja on ortodoksisuuteen liittyvä palmusunnuntaiperinne. Virpoja heiluttelee pajunoksia virvottavalle ja lausuu virvontalorun. Virpoja saa palkaksi joko makeisia tai rahaa. Muista olla valmiina sillä virpominen on jo tullut nykypäivänä tavaksi koko maassa ja palmusunnuntai on tänä vuonna 2.4.

Muita pääsiäisen perinteitä ovat mm. kananmunien maalaus sekä rairuohon istuttaminen. Kotia myös koristellaan erilaisilla pupuilla ja värjätyillä sulilla. Lisäksi aina on ollut tapana kerätä pajunoksia maljakkoon ja toivoa että ne olisivat kissankorvilla juuri pyhien aikaan.

Ihanaiset -kaupasta löydät paljon kaikkea ihanaa pääsiäiseen. Katso Pääsiäiskoristeet.

Ihanaa Pääsiäisen odotusta kaikille!

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Kanta-asiakasohjelma

Liity kanta-asiakasohjelmaamme ja ansaitse ostoksistasi kanta-asiakaspisteitä! Kertyneet pisteet muutetaan kuukausittain rahanarvoisiksi henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi. Näet oman pistekertymäsi sekä henkilökohtaiset alennuskoodisi kirjautumalla verkkokauppamme Oma tili -osioon. Jäsenyys on maksuton.

Kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja

Kanta-asiakkaana ansaitset yhden kanta-asiakaspisteen jokaista ostoihin käyttämääsi 1,00 € kohden. Kertyneet kanta-asiakaspisteet muutetaan henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi kuukausittain seuraavasti:

100 pisteellä 5,00 € alennuskoodi
200 pisteellä 10,00 € alennuskoodi
300 pisteellä 25,00 € alennuskoodi

Alennuskoodin myöntämisestä yli jääneet kanta-asiakaspisteet säilyvät pistesaldossasi. Kirjautuneena kanta-asiakkaana näet taulukossa tämänhetkisen pistekertymäsi.