Muurla Muumi Bon appétit kattilat tuovat iloa kokkaukseen.

Muumi Bon appétit -sarja kasvaa kauniiksi kokonaisuudeksi. Tutustu uutuuksiin.

Mitä sinun tulee tietää Muumi Bon appétit emalikattiloista ja emaliastioista?

Tärkeimmät keittiönvälineet jokaisen Muumimamman keittiössä ovat tietenkin kattilat, kasarit ja läviköt ja leikkuulaudat. Muurlan uusi ihanan hempeä Muumi Bon appétit -keittiösarja sisältää kaikken tarvittavan. Kaikki tuotteet ovat emalisia ja ne käyvät kaikille liesille, myös induktioliesille sekä jopa nuotiolle ja avotulelle.

Laadukkaisiin keittiövälineisiin sijoittamisen edut

Parhaat kattilat ja pannut ovat kestäviä, ja konepestäviä sekä käyvät kaikille liesitasoille. Muurlan Muumi -emaliastiat, kuten mukit, kattilat, kasarit ja jopa leikkuulaudat (chop & serve) voit pestä huoletta koneessa. Ota kasari mukaan luontoon nuotiolle ja keitä vaikka hernesoppa läheistesi kanssa. (ohje lopussa).

Parhaat käytännöt keittoastioiden hoitamiseen ja niiden pitämiseen hyvässä kunnossa

Pese tuotteet nopeasti, eli älä anna ruuan säilöttyä pitkään, sillä silloin emalisiin kattiloihin voi jäädä väritahroja. Säilytä muutenkin jäljellejäävä ruoka jossain kätevässä keittiörasiassa ja pannut pesuun heti. Emaliastiat voi pestä koneessa ja huolellinen kuivaus sen jälkeen. Normaali astianpesukoneen kuivaus riittää.

Miten valmistaa oikea kunnon hernesoppa Muumikattilassa? Käytä 2,5 litran Muumikattilaa.

• 1,5l vettä
• 300 g kuivattuja herneitä
• 300 g savukinkkua tai potkaa, pekonia tms.
• 1 sipuli
• 1 lihaliemikuutio
• suolaa ja pippuria
• 1 tl kuivattua tai 1rkl tuoretta meiramia hienonnettuna

1. Huuhtele herneet. Laita herneet likoamaan veteen yöksi.
2. Laita herneet kiehumaan liotusvedessään. Hienonna sipuli ja lisää se ja liemikuutiot kattilaan.
3. Anna kiehua miedolla lämmöllä 2-3 tuntia. Muista sekoittaa aina välillä, palaa herkästi pohjaan.
4. Paloittele liha pieniksi ja lisää palat keittoon.
5. (Jos käytät savupotkaa, laita se keittoon makua antamaan jo herneiden kanssa samaan aikaan. Nosta se sitten pois kattilasta, kun herneet ovat kypsiä ja irrottele liha luusta, kuutioi ja lisää keittoon.)
6. Mausta keitto oman maun mukaan suolalla, pippurilla ja meiramilla.
7. Anna keiton kiehua vielä hetki ennen tarjoilua ja lisää tarvittaessa vettä jos liian sakeaa. Tarkista maku.

Hernekeiton valmistus on aika vaivatonta, kunhan muistaa laittaa herneet likoamaan ajoissa ja antaa keiton kypsyä hiljalleen. Maun mukaan keittoon voi lisätä esimerkiksi porkkanaa. Mausteina kannattaa myös kokeilla paprikaa, sinappia, valkosipulia ja niin edelleen. 

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Kanta-asiakasohjelma

Liity kanta-asiakasohjelmaamme ja ansaitse ostoksistasi kanta-asiakaspisteitä! Kertyneet pisteet muutetaan kuukausittain rahanarvoisiksi henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi. Näet oman pistekertymäsi sekä henkilökohtaiset alennuskoodisi kirjautumalla verkkokauppamme Oma tili -osioon. Jäsenyys on maksuton.

Kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja

Kanta-asiakkaana ansaitset yhden kanta-asiakaspisteen jokaista ostoihin käyttämääsi 1,00 € kohden. Kertyneet kanta-asiakaspisteet muutetaan henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi kuukausittain seuraavasti:

100 pisteellä 5,00 € alennuskoodi
200 pisteellä 10,00 € alennuskoodi
300 pisteellä 25,00 € alennuskoodi

Alennuskoodin myöntämisestä yli jääneet kanta-asiakaspisteet säilyvät pistesaldossasi. Kirjautuneena kanta-asiakkaana näet taulukossa tämänhetkisen pistekertymäsi.