Kauniita ja katseenvangitsevia, sopivasti tuoksuvia ihania soijavahakynttilöitä nyt meiltä!

Herkulliset soijavahakynttilät kesän kattauksiin!

Herkulliset soijavahakynttilät kesän kattauksiin!

Harmi vain, että näitä ei voi syödä – sillä niin syötäviä ne ovat!

Uutuutena kaupassamme on laadukas sarja Naturaldreams8:n hurmaavan tuoksuiset ja näköiset soijavahakynttilät, joiden ulkoinen asu on syötävän kaunis.

Tämä on lahja naiselle kuin naiselle. Jos voisin ostaa lahjaksi jotain kaunista, olisi nämä kynttilät kyllä ihan ehdottomasti yksi vaihtoehtolistalla.

Pehmeästi tuoksuvat kynttilät tuovat ripauksen luksusta arkeesi, mitä me jokainen aina hivenen tarvitsemme. Soijavahakynttilä palaa kauniisti, eikä savuta ja on muutenkin täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettu.

Mitä on Soijavaha?

Soijavaha on 100 % kasvipohjainen, biohajoava luonnontuote, minkä ansiosta tuote on ympäristöystävällinen valinta. Vaha on valmistettu 100 % soijapavuista ja kasviöljyistä. Soijavahassa ei ole torjunta-ainejäämiä, ja se on GMO-vapaata. Se ei myöskään sisällä öljynjalostuksen tuotteita.

Nyt vaan ihastelemaan kynttilöitämme, katso kaikki sarjan soijavahakynttilät

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Kanta-asiakasohjelma

Liity kanta-asiakasohjelmaamme ja ansaitse ostoksistasi kanta-asiakaspisteitä! Kertyneet pisteet muutetaan kuukausittain rahanarvoisiksi henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi. Näet oman pistekertymäsi sekä henkilökohtaiset alennuskoodisi kirjautumalla verkkokauppamme Oma tili -osioon. Jäsenyys on maksuton.

Kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja

Kanta-asiakkaana ansaitset yhden kanta-asiakaspisteen jokaista ostoihin käyttämääsi 1,00 € kohden. Kertyneet kanta-asiakaspisteet muutetaan henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi kuukausittain seuraavasti:

100 pisteellä 5,00 € alennuskoodi
200 pisteellä 10,00 € alennuskoodi
300 pisteellä 25,00 € alennuskoodi

Alennuskoodin myöntämisestä yli jääneet kanta-asiakaspisteet säilyvät pistesaldossasi. Kirjautuneena kanta-asiakkaana näet taulukossa tämänhetkisen pistekertymäsi.