Muumi-uutisia Ihanaisilta

”Kaikkien Muumi-fanien ihanin mesta ikinä” Tämä on kuultu suoraan asiakkaan palautteesta.

Eikä kyllä ihme, sillä meiltä Ihanaiset -kaupasta löydät varmasti yhden suurimman valikoiman Muumituotteita koko maailmassa. Etsit sitten sisustukseen vuodevaatteita tai valaisimia – löydät ne meiltä. Kenties uusi matto Muumihahmolla – löytyy! Oliko haussa kenties Muumi-fanille lahja, ei muuta kuin valikoimaan. Mitä ikinä Muumia etsitkään – löytyy meiltä, ja jos ei löydy, ota yhteyttä meihin, niin pyrimme hankkimaan.

Meiltä et löydä pelkkiä designtuotteita vaan myös pikkurahalla ostettavia Muumi-tuotteita, jolla ilahdutat ystävää tai itseäsi, lapsista puhumattakaan. Tammikuun 2023 suosituin tuote on tässä. Mitä pidät?

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Kanta-asiakasohjelma

Liity kanta-asiakasohjelmaamme ja ansaitse ostoksistasi kanta-asiakaspisteitä! Kertyneet pisteet muutetaan kuukausittain rahanarvoisiksi henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi. Näet oman pistekertymäsi sekä henkilökohtaiset alennuskoodisi kirjautumalla verkkokauppamme Oma tili -osioon. Jäsenyys on maksuton.

Kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja

Kanta-asiakkaana ansaitset yhden kanta-asiakaspisteen jokaista ostoihin käyttämääsi 1,00 € kohden. Kertyneet kanta-asiakaspisteet muutetaan henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi kuukausittain seuraavasti:

100 pisteellä 5,00 € alennuskoodi
200 pisteellä 10,00 € alennuskoodi
300 pisteellä 30,00 € alennuskoodi

Alennuskoodin myöntämisestä yli jääneet kanta-asiakaspisteet säilyvät pistesaldossasi. Kirjautuneena kanta-asiakkaana näet taulukossa tämänhetkisen pistekertymäsi.