Kesän 2023 Muumi-vaatteet ovat saapuneet

Eläköön hiekkaranta ja mukavat Muumi-vaatteet!

Kesän 2023 Muumi-vaatteet ovat saapuneet ja on mistä valita!

Kesä on tulossa jo nopea vauhtia ja sitä varten on hyvä siivota vaatekaappi kuntoon. Jotain kivaa uutta olisi jo ostoslistalla. Lapset ainakin kasvavat ja pitää hankkia kenties isompia kokoja. Oletpa hankkimassa sitten mekkoja tai t-paitaa niin katso meidän lastenvaatteet.

Aikuisten Muumi-vaatteet, mekot ja tunikat

Aikuisille on hempeitä hiekansävyisiä Muumi-kuosisia vaatteita, joita on ihana käyttää yhdessä lasten kanssa. Samistellaan siis hieman - mukavuudesta tinkimättä. Etsitkö itsellesi täydellistä Muumi-mekkoa? Kurkista meidän kaikki mekot ja tunikat.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Kanta-asiakasohjelma

Liity kanta-asiakasohjelmaamme ja ansaitse ostoksistasi kanta-asiakaspisteitä! Kertyneet pisteet muutetaan kuukausittain rahanarvoisiksi henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi. Näet oman pistekertymäsi sekä henkilökohtaiset alennuskoodisi kirjautumalla verkkokauppamme Oma tili -osioon. Jäsenyys on maksuton.

Kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja

Kanta-asiakkaana ansaitset yhden kanta-asiakaspisteen jokaista ostoihin käyttämääsi 1,00 € kohden. Kertyneet kanta-asiakaspisteet muutetaan henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi kuukausittain seuraavasti:

100 pisteellä 5,00 € alennuskoodi
200 pisteellä 10,00 € alennuskoodi
300 pisteellä 30,00 € alennuskoodi

Alennuskoodin myöntämisestä yli jääneet kanta-asiakaspisteet säilyvät pistesaldossasi. Kirjautuneena kanta-asiakkaana näet taulukossa tämänhetkisen pistekertymäsi.