NYT ALKOI SUKKASÄPINÄT! OSTA 3MAKSA 2!

Tuoksukynttilöiden tunnelmaa

Rentoudu ja rauhoitu ihanien kynttilöidemme kanssa.

Tuoksukynttilät ovat suosittuja sisustuselementtejä, jotka luovat tunnelmaa ja tuovat rentoutumista kotiin. Erityisesti soijavahasta valmistetut kynttilät ovat nousseet suosioon, sillä ne palavat puhtaasti ja kestävät pitkään.

Laventelin mieto tuoksu on yksi suosituimmista vaihtoehdoista tuoksukynttilöissä. Se luo rauhoittavan ja rentouttavan ilmapiirin, joka auttaa unohtamaan arjen kiireet.

Laadukkaasti valmistetut tuoksukynttilämme ovat käsityönä tehtyjä, mikä takaa niiden korkean laadun ja kestävyyden. Ne voivat olla myös kauniita sisustuselementtejä omassa itsessään, esimerkiksi geelikynttilöiden läpinäkyvyys luo upeaa tunnelmaa.

Tuoksukynttilät ovat täydellinen tapa luoda tunnelmaa erilaisiin tilanteisiin. Ne voivat toimia romanttisena lisänä illalliselle tai rentouttavana elementtinä kylpyhetken yhteydessä. Valitsemalla oikeanlaisen tuoksun voi luoda juuri halutunlaisen tunnelman kotiin.

Kutsuva mieto tuoksu ja kauniisti valaiseva liekki tekevät tuoksukynttilöistä tunnelmanluojia, jotka tuovat lämpöä ja viihtyisyyttä jokaiseen kotiin.

Muista kynttilöiden turvallinen polttaminen

Muista polttaa kynttilät turvallisesti. Koristekynttilät ovat ensisjaisesti tarkoitettu sisustuskäyttöön, joten mikäli niissä on koristeena esim. kuivakukkia, poista aina kaikki koristeet ennen kynttilän polttoa. Tuoksukynttilät tuovat tuoksun ilman polttoakin. Älä jätä palavaa kynttilää koskaan vahtimatta, äläkä aseta sitä lähelle verhoja tai muita helposti syttyviä tavaroita. Muista myös että kynttilää ei saa koskaan laittaa vetoisaan paikkaan niin että liekki voisi tarttua johonkin.

Kun sammutat kynttilän, niin tee se tukahduttamalla esim. kynttilänsammuttajalla. Kun sytytät kynttilän uudelleen, leikkaa palanut osa pois, niin kynttilä ei savuta.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit