House of Disasterin ihanat Muumit

On ilo kertoa, että House of Disasterin ihanat Muumit saapuvat Suomeen Ihanaisten kautta!

House of Disasterin ihanat Muumit

Muumilaukut, Muumilompakot, Muumi sisustustuotteet, Muumikorut ja Muumikukkarot ovat varmasti suosittuja kaikkien Tove Janssonin luomien rakastettujen hahmojen ystävien keskuudessa.

Tove Janssonin taiteella on aina ollut erityinen paikka suomalaisten sydämissä, ja on hienoa nähdä, että hänen luomansa Muumi-hahmot inspiroivat edelleen ihmisiä ympäri maailmaa. House of Disaster tuo nämä ihanuudet nyt saataville Suomeen, joten voimme ilolla sisustaa kotimme Muumeilla ja pitää heitä lähellämme myös arjen askareissa.

Odotamme aina innolla House of Disasterin uusia Muumeja ja on upeaa löytää omia suosikkeja näiden suloisten hahmojen joukosta. 


Kiitos Ihanaisten asiakkailta siitä, että tuotteiden saatavuus Suomessa kasvaa ja voimme nauttia upeista Muumi-tuotteista entistä helpommin! Tiesitkö että House of Disasterin tuotteet tulevat nykyisin ei eu-maasta eli Iso-Britanniasta. Meiltä saat ne kaikki verovapaina, sillä olemme maksaneet jo tullauksen.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Kanta-asiakasohjelma

Liity kanta-asiakasohjelmaamme ja ansaitse ostoksistasi kanta-asiakaspisteitä! Kertyneet pisteet muutetaan kuukausittain rahanarvoisiksi henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi. Näet oman pistekertymäsi sekä henkilökohtaiset alennuskoodisi kirjautumalla verkkokauppamme Oma tili -osioon. Jäsenyys on maksuton.

Kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja

Kanta-asiakkaana ansaitset yhden kanta-asiakaspisteen jokaista ostoihin käyttämääsi 1,00 € kohden. Kertyneet kanta-asiakaspisteet muutetaan henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi kuukausittain seuraavasti:

100 pisteellä 5,00 € alennuskoodi
200 pisteellä 10,00 € alennuskoodi
300 pisteellä 30,00 € alennuskoodi

Alennuskoodin myöntämisestä yli jääneet kanta-asiakaspisteet säilyvät pistesaldossasi. Kirjautuneena kanta-asiakkaana näet taulukossa tämänhetkisen pistekertymäsi.