ERÄ II-LAATUISIA TUOTTEITA ALENNUKSELLA

  Selaa tuoteryhmiä

Tuotevirheiden takia olemme luokitelleet tämän sivun tuotteet kakkoslaatuisiksi, myymme siksi tuotteet alennetuin hinnoin.
HUOM! Otathan huomioon että II-laatuisilla tuotteilla EI ole reklamaatio-oikeutta, mutta tuotteilla on palautusoikeus mikäli se ei miellytä.

Hävikinvälttäminen on meille tärkeää, ja siksi haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden pelastaa II-laatuisiksi luokittelemiamme tuotteita erikoishinnoin. Löydät tuotteen tuotekuvauksesta syyn miksi tuote on II-laatuinen.

Näytetään tuotteet 1-4 / 4

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Kanta-asiakasohjelma

Liity kanta-asiakasohjelmaamme ja ansaitse ostoksistasi kanta-asiakaspisteitä! Kertyneet pisteet muutetaan kuukausittain rahanarvoisiksi henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi. Näet oman pistekertymäsi sekä henkilökohtaiset alennuskoodisi kirjautumalla verkkokauppamme Oma tili -osioon. Jäsenyys on maksuton.

Kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja

Kanta-asiakkaana ansaitset yhden kanta-asiakaspisteen jokaista ostoihin käyttämääsi 1,00 € kohden. Kertyneet kanta-asiakaspisteet muutetaan henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi kuukausittain seuraavasti:

100 pisteellä 5,00 € alennuskoodi
200 pisteellä 10,00 € alennuskoodi
300 pisteellä 30,00 € alennuskoodi

Alennuskoodin myöntämisestä yli jääneet kanta-asiakaspisteet säilyvät pistesaldossasi. Kirjautuneena kanta-asiakkaana näet taulukossa tämänhetkisen pistekertymäsi.