Nyt yli 30€ tilaukseen Muumimainen yllätyslahja kaupan päälle. KÄYTÄ KOODIA: Yllätystuote - Katso pian! Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin.

Lempi Lifestylen kohutut Boobies-tuotteet jakavat mielipiteitä

Rohkeasti rinnat rottingille

Lempi Lifestylen hauskat, ihastuttavat ja joidenkin mollaamat Boobies -kassit eli suomeksi "tissikassit" saivat kohun somessa.

Somessa kuohui tällä viikolla, mutta kaikkien naisten onneksi 99% prosenttia antoi hyväksyntänsä reagoimalla. Joidenkin mielen selkeästi pahoitimme - siitä pahoittelut. Näiden myymistä emme kuitenkaan pahoittele, vaan teemme sen "rinta rottingilla". Kurkista itse Boobies-mallisto!

Toimme kauppaamme uuden brändin, porilaisen Lempi Lifestylen ja otimme ehdottomasti valikoimaamme heidän hauskat ja niin luonnolliset kassit, joiden kuosi on täynnä erilaisia naisten rintoja; kaiken kokoisia, isoja, pieniä, roikkuvia, riippuvia, mutta myös leikattuja rintoja. Kuosin idea on tuoda naisten rinnat esille, niin että me kaikki olemme kauniita, juuri niin kuin olemme. Katso vaaleanpunainen tissilaukku ja ihastu rohkeasti.

Naisten rintoja on iät ajat peitelty, emmekä mekään nyt toivo, että ihmiset alkaisivat kulkemaan ilman paitoja, mutta mikä onkaan sen luonnollisempaa kuin rinnat? Mietimme myös tämän tuotteen myyntiinottamisessa niitä, joilla ei kenties ole kuin arpi rinnan kohdalla. He ovat yhtä kauniita, kuin kaikki muutkin, mutta näin hekin tuntisivat sinuiksi olonsa vartalonsa kanssa. Tärkeintä on näyttää ne, ja millään muulla ei ole väliä kuin terveys ja parantuminen - elämä itsessään.

Itse kauppiaana olen menettänyt monta ihmistä syöpäsairauksissa ja tunnen myös ihmisiä, jotka tälläkin hetkellä sairastavat. Elämässä on paljon enemmän kuin tissit suoraan sanottuna. Olipa ne tissit kassissa tai paidan alla, niin pitää hyväksyä ja suvaita asia. Ei ihmisen arvoa mitata rintojen mukaan.

Ei muuta kuin hankkimaan omasi - toivoo Anne-Mari / kauppias

Joko muuten huomasit jo meidän uudet Willies -tuotteet – niitäkin on eri koossa. Jos posket punottavat katsoessa – on asia tehnyt tehtävänsä. Niin ne miehilläkin on, jokaisella uniikkinsa.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit