Käytä sisustusjulisteita kodin sisustuksen viimeistelyyn.

Sisustusjulisteilla teet kodistasi viihtyisämmän! Tutustu myös räätälöitäviin julisteisiin.

Miten sisustat sisustusjulisteilla parhaiten?

Sisustus alkaa usein huoneen kalusteiden sijoittamisesta mutta mikäli haluat tauluja seinälle esimerkiksi taulukollaasiksi, mieti paikka jo kun kalustat. Usein kauniin taulukollaasin saa kun käyttää muutamia erikokoisia taulunkehyksiä ja niihin mieleisesi sävyt. Joku tekstijulistekin sopii hyvin tuomaan särmää seinälle. Kodin sisustusjulisteet tuovat harmoniaa ja viihtyisyyttä kaikkiin tiloihin.

Julistepainatus tehdään meillä kaikki Suomessa laadukkaalle, käytännössä ikuiselle suomalaiselle kartongille. Sisustusjulisteet ovat myös edullisia ja vaihtokehysten ansiosta, voit muokata sisustusta vuodenaikojen mukaan.

Sisustusjulisteita minkä tahansa huoneen muuttamiseksi kodikkaaksi

Sisustusideat julisteilla on meillä tehty helpoiksi, sillä monet julisteemme on tehty valmiiksi numeroin sarjoiksi. Sisustusjulisteita on valikoimassamme moneen eri tilaan. Keittiöön sopivat hyvin julisteet kuten “Bon appétit” tai vaikka “In this kitchen we dance” ja toki suomeksikin, vaikka Hyvää huomenta! Maistuisiko kahvi tai tee? Voit katsoa meidän keittiöjulisteemme.

Kodinhoitohuoneeseen meillä on hauskoja julisteita kuten pyykinpesuohjejuliste.

Makuuhuoneeseen sopivat rauhoittavat sisustusjulisteet ja esim. sängyn päätyyn voi tehdä jonkun ihastuttavan kollaasin. Makuuhuoneessa toimivat myös hyvin tekstijulisteet.

Lastenhuoneen sisustus on hyvä miettiä, mistä lapsi pitää. Vaikka joskus itse et ihan pitäisi kaikista, mistä lapsi pitää, anna lapsen valita omat taulunsa. Esimerkiksi räätälöitävät julisteet ovat suosittuja niin makuuhuoneessa kuin lastenhuoneessa.

Mistä löydät uniikkeja ja ainutlaatuisia julisteita.

Ihanaiset-kaupassa työskentelee oma graafikko, mikä loihtii julisteen sinulle räätälöidysti eli saat itse valita tekstit ja vaikka päivämäärän julisteisiin. Suosittuja on pariskuntajulisteet esim. kihlajaispäivällä tai hääpäivällä, sekä kummitodistus, minkä saat meiltä usealla eri aiheella ja värillä. Katso meidän räätälöitävät julisteet.

Vinkkejä sisustusjulisteidesi kestävyyden varmistamiseen

Kaikki julisteemme painetaan Suomessa ja ne ovat meidän ylpeytemme. Käytämme laadukasta kartonkia ja julisteemme värit kestävät eliniän oikein säilytettyinä. Pidä aina kodissasi peruslämpö, ja älä aseta tauluja aivan suoraan auringonvaloon (harvoin näin on) mutta ne ovat ainoita asioita, mikä saattaa vaurioittaa julisteita. Meiltä saat myös laadukkaat Artlink-kehykset mustana, valkoisena sekä tammenvärisenä.

Kaikilla julisteillamme on 20 vuoden takuu oikein säilytettyinä.

Miten ripustetaan taulut ja mille korkeudelle?

Taulut tulisi ripustaa katsekorkeudelle. Kollaasissa keskikohta katsekorkeudelle. Mikäli joudut katsomaan taulua tai kollaasin keskikohtaa katse ylöspäin, niin olet asettanut ne liian ylös tai päinvastoin. Taulut saat myös helposti oikeaan kohtaan, kun laitat ne ensin lattialle ja mittaat sopivat välit. Sen jälkeen merkitset keskikohdan esimerkiksi maalarinteipin avulla seinään siihen korkeuteen, mihin sen haluat. Merkitse kohta ja tee reikä. Tämän jälkeen mittaat kaikki muut reiät juuri niin kuten olet taulut lattialle asetellut ja mitannut välit. Lisää vinkkejä saat, kun katsot vaikkapa videoita YouTubesta.

Inspiroidu ja katso meidän kaikki sisustusjulisteet.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Kanta-asiakasohjelma

Liity kanta-asiakasohjelmaamme ja ansaitse ostoksistasi kanta-asiakaspisteitä! Kertyneet pisteet muutetaan kuukausittain rahanarvoisiksi henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi. Näet oman pistekertymäsi sekä henkilökohtaiset alennuskoodisi kirjautumalla verkkokauppamme Oma tili -osioon. Jäsenyys on maksuton.

Kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja

Kanta-asiakkaana ansaitset yhden kanta-asiakaspisteen jokaista ostoihin käyttämääsi 1,00 € kohden. Kertyneet kanta-asiakaspisteet muutetaan henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi kuukausittain seuraavasti:

100 pisteellä 5,00 € alennuskoodi
200 pisteellä 10,00 € alennuskoodi
300 pisteellä 30,00 € alennuskoodi

Alennuskoodin myöntämisestä yli jääneet kanta-asiakaspisteet säilyvät pistesaldossasi. Kirjautuneena kanta-asiakkaana näet taulukossa tämänhetkisen pistekertymäsi.