Ihanaiset x Moomin by HuiGee

HuiGee sai alkuunsa kahden Muumi-fanin unelmista valmistaa ekologisia vaatteita Muumi-kuosein.

Olipa kerran HuiGee idea....

HuiGee sai alkuunsa kahden Muumi-fanin unelmista valmistaa ekologisia vaatteita Muumi-kuosein. Voisi sanoa, että Muumivaatteiden ekologisuus kasvoi samalla myös kilpailevilla yrityksillä, mikä on mahtava juttu. HuiGeelle myönnettiin tavoiteltu Moomin Characters -lisenssi, mikä oikeuttaa valmistamaan vaatteita Muumikuvin.

HuiGee valmistaa laadukkaita trikoovaatteita ihastuttavin Muumi-kuosein

HuiGeen valikoimasta löydät Muumi mekot, tunikat, paidat naisille ja lapsille, kenties maailman mukavimmat leggingsit sekä paljon Muumi asusteita kuten pipot, huivit jne. Myös miehille on pieni valikoima hauskoja t-paitoja. Suosituin on kenties Muumi Mörkö t-paita.

Vaatteet eivät ole kertakäyttöisiä

HuiGee ei tee monia mallistoja vuodessa, vaan periaate on luoda klassikkoja, jotta vaate pysyisi muodikkaana pidempäänkin kuin vain yhden sesongin. Tämän vuoksi HuiGee myös panostaa laatuun. Vaatteet valmistetaan pääosin luomupuuvillasta tai kierrätetystä materiaalista sekä Lyocellista mikä tunnetaan myös kauppanimenä Tencelinä.

HuiGee seisoo ekologisuuden ja eettisyyden takana

Ekologisuus ja eettisyys eivät tule vain materiaalista, vaikka se onkin tärkeä osa. Ne tulevat myös vastuullisesta tuotannosta. Vaatteet valmistetaankin joko Suomessa tai suomalaisomisteisessa yrityksessä Portugalissa. Tuotannon keskiönä on aina ihmiset. Jokainen saa ansaitsemansa palkan, inhimilliset työolosuhteet, normaalin työajan ja lapsityövoimaa ei milloinkaan käytetä.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Kanta-asiakasohjelma

Liity kanta-asiakasohjelmaamme ja ansaitse ostoksistasi kanta-asiakaspisteitä! Kertyneet pisteet muutetaan kuukausittain rahanarvoisiksi henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi. Näet oman pistekertymäsi sekä henkilökohtaiset alennuskoodisi kirjautumalla verkkokauppamme Oma tili -osioon. Jäsenyys on maksuton.

Kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja

Kanta-asiakkaana ansaitset yhden kanta-asiakaspisteen jokaista ostoihin käyttämääsi 1,00 € kohden. Kertyneet kanta-asiakaspisteet muutetaan henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi kuukausittain seuraavasti:

100 pisteellä 5,00 € alennuskoodi
200 pisteellä 10,00 € alennuskoodi
300 pisteellä 25,00 € alennuskoodi

Alennuskoodin myöntämisestä yli jääneet kanta-asiakaspisteet säilyvät pistesaldossasi. Kirjautuneena kanta-asiakkaana näet taulukossa tämänhetkisen pistekertymäsi.