Nyt yli 30€ tilaukseen Muumimainen yllätyslahja kaupan päälle. KÄYTÄ KOODIA: Yllätystuote - Katso pian! Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin.

Äitienpäivää vietetään tänä vuonna 14.5.

Äitienpäivä 2023 - Äitienpäivä on äitien kunniaksi vuosittain vietettävä juhlapäivä.

Äitienpäivää vietetään perinteisesti joka toinen toukokuun sunnuntai ja nyt vuonna 2023 Äitienpäivä on 14.5.

Äitienpäivän historia

Äitienpäivän vietto on alkanut 1900-luvun alussa Yhdysvalloissa, tarkemmin vuonna 1907 ja Suomessa ensimmäistä Äitienpäivää vietettiin ensimmäisen kerran 7. heinäkuuta 1918

Miten muistamme äitiä – Lahjaideoita äidille?

Äitejä on tapana hemmotella hyvällä ruualla ja pienillä lahjoilla ja tietenkin korteilla. Lapset askartelevat kortteja lähes joka koulussa ja päiväkodissa. Korttien teosta on tullut jo vuosikymmenten perinne. Toinen tärkeä ja monille tavaksi vuoden sään mukaan on kerätä valkovuokkoja äidille. Usein lähdetäänkin ennen äidin heräämistä keräämään ihanat kimput pöytään, joiden tuoksuun on äidin ihana herätä.

Kaikkien äitien juhlapäivä

Äitienpäivä ei ole vain pienten lasten äitien päivä, vaan tuona päivänä kierretään usein kaikki mummot, mummit ja mammatkin. Äitienpäivästä onkin tullut ihana perinne, jossa pääosassa ovat kaikki äidit. 

Olemme koonneet myös ihania tuotteita, joista äidit varmasti pitävät, sillä meillä on monta äitiä työssä Ihanaiset-tiimissä. Tutustu tästä Äitienpäivälahjat -kategoriaan.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit