Äitienpäivää vietetään tänä vuonna 14.5.

Äitienpäivä 2023 - Äitienpäivä on äitien kunniaksi vuosittain vietettävä juhlapäivä.

Äitienpäivää vietetään perinteisesti joka toinen toukokuun sunnuntai ja nyt vuonna 2023 Äitienpäivä on 14.5.

Äitienpäivän historia

Äitienpäivän vietto on alkanut 1900-luvun alussa Yhdysvalloissa, tarkemmin vuonna 1907 ja Suomessa ensimmäistä Äitienpäivää vietettiin ensimmäisen kerran 7. heinäkuuta 1918

Miten muistamme äitiä – Lahjaideoita äidille?

Äitejä on tapana hemmotella hyvällä ruualla ja pienillä lahjoilla ja tietenkin korteilla. Lapset askartelevat kortteja lähes joka koulussa ja päiväkodissa. Korttien teosta on tullut jo vuosikymmenten perinne. Toinen tärkeä ja monille tavaksi vuoden sään mukaan on kerätä valkovuokkoja äidille. Usein lähdetäänkin ennen äidin heräämistä keräämään ihanat kimput pöytään, joiden tuoksuun on äidin ihana herätä.

Kaikkien äitien juhlapäivä

Äitienpäivä ei ole vain pienten lasten äitien päivä, vaan tuona päivänä kierretään usein kaikki mummot, mummit ja mammatkin. Äitienpäivästä onkin tullut ihana perinne, jossa pääosassa ovat kaikki äidit. 

Olemme koonneet myös ihania tuotteita, joista äidit varmasti pitävät, sillä meillä on monta äitiä työssä Ihanaiset-tiimissä. Tutustu tästä Äitienpäivälahjat -kategoriaan.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Kanta-asiakasohjelma

Liity kanta-asiakasohjelmaamme ja ansaitse ostoksistasi kanta-asiakaspisteitä! Kertyneet pisteet muutetaan kuukausittain rahanarvoisiksi henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi. Näet oman pistekertymäsi sekä henkilökohtaiset alennuskoodisi kirjautumalla verkkokauppamme Oma tili -osioon. Jäsenyys on maksuton.

Kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja

Kanta-asiakkaana ansaitset yhden kanta-asiakaspisteen jokaista ostoihin käyttämääsi 1,00 € kohden. Kertyneet kanta-asiakaspisteet muutetaan henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi kuukausittain seuraavasti:

100 pisteellä 5,00 € alennuskoodi
200 pisteellä 10,00 € alennuskoodi
300 pisteellä 25,00 € alennuskoodi

Alennuskoodin myöntämisestä yli jääneet kanta-asiakaspisteet säilyvät pistesaldossasi. Kirjautuneena kanta-asiakkaana näet taulukossa tämänhetkisen pistekertymäsi.