Kaikkien rakastamat Muumit

Kaikkien rakastamat Muumit!

"Laakso jossa he asuivat oli kaunis, täynnä onnellisia pikku mönkiäisiä ja suuria vihreitä puita. Niittyjen halki virtasi joki, joka kaarsi sinisen muumitalon ohi ja katosi toisille seuduille, missä toiset pikku mönkiäiset ihmettelivät mistä se mahtoi tulla."

- Tove Jansson, Muumipeikko ja pyrstötähti, 1946

Ihanaiset.fi kauppa perustettiin rakkaudesta Muumeihin. Olemme pieni mutta pippurinen perheyritys ja toimimme Suomesta Ulvilasta käsin. Meidän tiimiimme kuuluu veturina Anne-Mari, graafisesta puolesta vastaava Ruska, asiakaspalvelussa iloiset Kirsi ja Pirjo ja positiivinen pakkaaja-Niina. Joskus apurina on kääpiösnautseri Arttu, mikä ei varastollamme oleile mutta saa meidät välillä rentoutumaan pururadoille. Kiitos kuuluu aina myös koko perheelle, ystäville ja tuttaville, jotka aina auttavat. Muumitkin ovat aina avuliaita ja suvaitsevaisia, joten tätä samaa ajatusta haluamme meillekin. Iloa jokaiseen päivään!

Kun kauppamme avautui vuonna 2012, oli tuotevalikoimassa 60-70 Muumi-aiheista tuotetta ja nykyisin niitä on yli 1600. Pyrimme etsimään jatkuvasti uusia Muumi-ihanuuksia lisää, ja jos sinulla on jokin toive, niin lähetä meille siitä tietoa niin pyrimme toteuttamaan toiveesi.

Nykyisin Ihanaiset.fi palvelee niin Muumi-fanin kauppana kuin muunakin lahjatavarakauppana. Puhummekin että olemme hyvänmielen kauppa. Löydät valikoimastamme myös ihanat laukut ja lompakot, sisustustuotteet, vaatteita, lahjaideat ja vaikka mitä.

Olemme ylpeitä kaupastamme ja siitä että saamme olla ihanien, hauskojen ja superkivojen tuotteiden kanssa tekemisissä joka päivä.

Sinun tyytyväisyys on meille tärkein asia!

Leppoisia hetkiä kaupassamme!

Toivottavat

Ihanaiset-tiimi

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Kanta-asiakasohjelma

Liity kanta-asiakasohjelmaamme ja ansaitse ostoksistasi kanta-asiakaspisteitä! Kertyneet pisteet muutetaan kuukausittain rahanarvoisiksi henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi. Näet oman pistekertymäsi sekä henkilökohtaiset alennuskoodisi kirjautumalla verkkokauppamme Oma tili -osioon. Jäsenyys on maksuton.

Kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja

Kanta-asiakkaana ansaitset yhden kanta-asiakaspisteen jokaista ostoihin käyttämääsi 1,00 € kohden. Kertyneet kanta-asiakaspisteet muutetaan henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi kuukausittain seuraavasti:

100 pisteellä 5,00 € alennuskoodi
200 pisteellä 10,00 € alennuskoodi
300 pisteellä 30,00 € alennuskoodi

Alennuskoodin myöntämisestä yli jääneet kanta-asiakaspisteet säilyvät pistesaldossasi. Kirjautuneena kanta-asiakkaana näet taulukossa tämänhetkisen pistekertymäsi.