Kaikki The Pals sukat on yhdistetty kahtena yhteensopimattomana kaverina. Sen ansiosta ne sopivat täydellisesti yhteen!

Sukat eivät ole identtisiä pareja vaan ne ovat kavereita.

The Pals -sukat nyt Suomessa vain meiltä!

Lapsen yksi tärkeimmistä asusteista ovat sukat. Siksi on välttämätöntä löytää heille mukavimmat sukat. The Pals sukat eivät ole vain pehmeitä ja mukavia, vaan myös tyylikkäitä ja muodikkaita.

Parhaat lapsen sukat tulee tehdä hengittävästä materiaalista, joka on kestävää rajummatkin leikit. Niissä tulee myös olla liukastumista estävät pohjat, jotka estävät liukastumisen kovilla lattioilla ja tarjoavat ylimääräistä pehmustetta jalan ympärille rakkuloiden välttämiseksi. Nämä kriteerit täyttävien oikean sukkaparin löytäminen voi auttaa pitämään lapsesi jalat onnellisina koko päivän!

Miksi The Pals (suomeksi kaverit) ovat niin suosittuja?

Kun kaikki ympärilläsi toimivat, ajattelevat, näyttävät samalta… päädyt samanlaisuuden kuplaan, joka pelkää kaikenlaista poikkeuksellista. Mitä useampia kavereita sinulla on, sitä eloisampaa elämästäsi tulee. The Pals -sukat antavat lapselle heti pienestä pitäen ajatuksen, että me kaikki olemme erilaisia, niin sukat kuin ihmisetkin,

Mikä on The Pals -sukkien idea?

Pals inspiroi lapsia tulemaan tuleviksi maailmankansalaisiksi, sellaisiksi ihmisiksi, jotka puolustavat tasa-arvoa ja ovat kaikki seikkailuissa.

Onko The Pals-sukkia aikuisille?

Kyllä on. Kaupastamme löydät jo muutamat unisex sukat aikuisille. Aikuisten sukissa ei ole liukuesteitä.

Miten The Pals -sukkien eettisyys ja ekoloisuus?

Kaikki valmistuskumppanit ja alihankinnat täyttävät BSCI-, OEKO Tex- ja Gold Wrap -tarkastusstandardit. He ovat velvoitettuja maksamaan oikeudenmukaisia palkkoja, eivät pakkotyötä, eivätkä palkattomia ylitöitä, saati lapsityövoimaa.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Kanta-asiakasohjelma

Liity kanta-asiakasohjelmaamme ja ansaitse ostoksistasi kanta-asiakaspisteitä! Kertyneet pisteet muutetaan kuukausittain rahanarvoisiksi henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi. Näet oman pistekertymäsi sekä henkilökohtaiset alennuskoodisi kirjautumalla verkkokauppamme Oma tili -osioon. Jäsenyys on maksuton.

Kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja

Kanta-asiakkaana ansaitset yhden kanta-asiakaspisteen jokaista ostoihin käyttämääsi 1,00 € kohden. Kertyneet kanta-asiakaspisteet muutetaan henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi kuukausittain seuraavasti:

100 pisteellä 5,00 € alennuskoodi
200 pisteellä 10,00 € alennuskoodi
300 pisteellä 25,00 € alennuskoodi

Alennuskoodin myöntämisestä yli jääneet kanta-asiakaspisteet säilyvät pistesaldossasi. Kirjautuneena kanta-asiakkaana näet taulukossa tämänhetkisen pistekertymäsi.