Joulun ihanimmat koristeet löytyvät Ihanaiset-kaupasta!

Jouluun on taas pian - ole ajoissa ja hanki kauneimmat koristeet omaan Joulukotiin.

Valikoimastamme löydät kauniit kuusenkoristeet, viehättävät keraamiikkatalot sekä tunnelmalliset kynttilät ja kynttilälyhdyt. Lisäksi tarjoamme iloisen valikoiman joulutonttuja ja muita tonttuaiheisia koristeita, jotka täydentävät joulusisustuksesi täydellisesti.

Ihanaiset-kaupan koristevalikoima on suunniteltu tuomaan lämpöä ja iloa joulun aikaan. Kuusenkoristeemme ovat tarkoin valittuja ja ne sopivat niin perinteiseen kuin moderniinkin sisustukseen. Keraamiikkatalot luovat lumoavan tunnelman kotiisi, kun taas kynttilämme ja kynttilälyhtymme luovat rauhallista ja lämmintä valoa pimeään talvi-iltaan.

Joulutontut ovat ehdoton klassikko joulukoristelussa, ja meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia tonttuaiheisia koristeita. Voit sijoittaa ne hyllyille, ikkunalaudoille tai vaikka kuusen oksille - vain mielikuvitus on rajana!

Tule tutustumaan Ihanaiset-kaupan joulukoristevalikoimaan ja luo ikioma joulusisustuksesi! Meiltä löydät kaikki tarvittavat koristeet, jotka tekevät joulustasi entistäkin ihanamman.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Kanta-asiakasohjelma

Liity kanta-asiakasohjelmaamme ja ansaitse ostoksistasi kanta-asiakaspisteitä! Kertyneet pisteet muutetaan kuukausittain rahanarvoisiksi henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi. Näet oman pistekertymäsi sekä henkilökohtaiset alennuskoodisi kirjautumalla verkkokauppamme Oma tili -osioon. Jäsenyys on maksuton.

Kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja

Kanta-asiakkaana ansaitset yhden kanta-asiakaspisteen jokaista ostoihin käyttämääsi 1,00 € kohden. Kertyneet kanta-asiakaspisteet muutetaan henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi kuukausittain seuraavasti:

100 pisteellä 5,00 € alennuskoodi
200 pisteellä 10,00 € alennuskoodi
300 pisteellä 30,00 € alennuskoodi

Alennuskoodin myöntämisestä yli jääneet kanta-asiakaspisteet säilyvät pistesaldossasi. Kirjautuneena kanta-asiakkaana näet taulukossa tämänhetkisen pistekertymäsi.