Yhteistyötä jo 10 vuotta House of Disasterin kanssa.

Miksi? Koska tuotteet ovat vaan niin suloisia ja joka kerta uutuudet yllättävät meidät!

House of Disasterin kanssa on tehty antoisaa yhteistyötä jo yli 10 vuoden ajan! Olemme saaneet heidän valmistamiaan lukuisia suloisia Muumituotteita, kuten laukkuja, lompakkoja, sukkia ja muita pienasusteitakin. Tove Janssonin ihanat hahmot ovat aina olleet sydäntämme lähellä, ja on upeaa päästä tuomaan niitä suomalaiseen kauppaan. Ihanaiset toi ne kenties ensimmäistä kertaa kaikkien suomalaisen Muumi-fanien saataville verkkakaupasta.

Yhteistyö on sujunut aina mutkattomasti ja olemme päässeet toteuttamaan upeita ideoita yhdessä. Olemme ylpeitä, että suomalaiset voivat löytää nämä suloiset Muumituotteet helposti meiltä ilman tullimaksuja ja käsittelyjä. Olemme jälleen saaneet ihania uutuuksia ja lisää on tulossa. Odotattehan innolla uusia tuoteuutuuksia! Jos haluatte tietää niistä ensimmäisenä niin voitte tilata meidän uutiskirjeen tästä.

Katso mitä kaikkea on ja huomaa että saatavuus on hitaampaa, niin moni tuote myydäänkin loppuun ennen kun ehdimme saada lisää.

Muumimaisia hetkiä - Ihanaiset X House of Disaster

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Kanta-asiakasohjelma

Liity kanta-asiakasohjelmaamme ja ansaitse ostoksistasi kanta-asiakaspisteitä! Kertyneet pisteet muutetaan kuukausittain rahanarvoisiksi henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi. Näet oman pistekertymäsi sekä henkilökohtaiset alennuskoodisi kirjautumalla verkkokauppamme Oma tili -osioon. Jäsenyys on maksuton.

Kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja

Kanta-asiakkaana ansaitset yhden kanta-asiakaspisteen jokaista ostoihin käyttämääsi 1,00 € kohden. Kertyneet kanta-asiakaspisteet muutetaan henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi kuukausittain seuraavasti:

100 pisteellä 5,00 € alennuskoodi
200 pisteellä 10,00 € alennuskoodi
300 pisteellä 30,00 € alennuskoodi

Alennuskoodin myöntämisestä yli jääneet kanta-asiakaspisteet säilyvät pistesaldossasi. Kirjautuneena kanta-asiakkaana näet taulukossa tämänhetkisen pistekertymäsi.