Muumi Buddyphones-kuulokkeet lapselle, Pikku Myy

Tuotekoodi: OPT167-BP-LITTLEMY-01-K

Muumi Buddyphones-kuulokkeet lapselle, Pikku Myy.

49.90 €

Varastossa

Lasten tarpeisiin suunnitellut turvalliset ja mukavat on-ear kuulokkeet mainioilla Muumi-aiheilla. Sisäänrakennettu desibelirajoitin takaa turvallisen maksimissaan 85db:n äänenvoimakkuuden tason lasten herkille korville, ja pitävät huolta lapsen kehittyvästä kuuloaistista. 85db on WHO:n suosittelema turvallinen äänitaso lapsille.

Kuulokkeet ovat myös todella joustavat kestävät kovaakin käsittelyä. 


Säädettävän ja pehmustetun pääpannan ansiosta pitkäkestoinenkin käyttö on miellyttävää. Kuulokkeiden irrotettava johto takaa turvallisen käytön.

BuddyCable -toiminnon avulla voidaan yhdistää jopa neljät BuddyPhones-kuulokkeet samaan laitteeseen ja näin lapset voivat yhdessä nauttia esimerkiksi uudesta Muumi TV-sarjan jaksosta samaan aikaan yhdeltä laitteelta. Mikrofonin avulla kuulokkeita voidaan käyttää myös puhumiseen vaikka isovanhemmille Skypen välityksellä.

Kokoon taittuvat kuulokkeet menevät pieneen tilaan ja niiden mukana myyntipakkauksessa tulee tyylikäs Muumi-aiheinen kangaspussi, jossa kuulokkeet kulkevat kätevästi matkassa mukana.

Pikku Myy kuulokkeista löydät upeita kirjottuja yksityiskohtia, sekä kimalletta. Nämä kuulokkeet ovat laadukkaat ja näyttävät, ja suojaavat lapsesi kehittyvää kuuloa.

  • Todella kestävä, kestää taittamista
  • Irrotettava johto, johdossa mikrofoni esimerkiksi skype keskusteluihin
  • Buddyphone ominaisuus sallii 4 kuulokkeen yhdistämisen kuuntelemaan samaa lähdettä
  • Upeat kirjotut yksityiskohdat
  • Anti-allergeeniset korvatyynyt
  • Mukana Muumi-aiheinen kuljetuspussi
  • Ikäsuositus 3+

Valmistaja: onanoff, Buddyphones™

Osastot: MuumituotteetLapsille