Elli aromakynttilä, Laventeli

Tuotekoodi: ELL006-LAVENDER

Elli aromakynttilä, Laventeli.

13.90 €

Ei varastossa

Haluan ilmoituksen sähköpostilla, kun tuotetta on saapunut jälleen varastoon.

Elli-kynttilät on valmistettu rakkaudella ja intohimolla!

Aromakynttilät rentouttavat ja vaikuttavat mielialaamme ja kehoomme. Aromaattisista öljyistä laventeli rauhoittaa kehoa, mieltä ja sekä alentaa verenpainetta. Laventeli rentouttaa ihanasti ennen nukkumaan menoa. Historiassamme laventelia on käytetty lääkkeenä ja sanotaankin että laventelipelloilla työskenteleville ei tullut koskaan päänsärkyä. Tuoksuna laventeli on raikas ja hedelmäinen. Laventelia ei voida suositella henkilöille joilla on matala verenpaine.

Elli kynttilät valmistetaan perinteisesti käsin. Niiden ihanteellinen ja miellyttävä tuoksu saa koko olemuksen rentoutuneeksi. Tuoksut ovat luonnollisia, peräisin aromaattisista öljyistä. Vain yksi kynttilä saa koko kodin tuoksumaan ihanan raikkaalta, puhtaalta ja ennen kaikkea miellyttävältä.

Tasainen liekki rauhoittaa, Vaha sulaa palaessa nestemäiseksi, hivenen kermamaiseksi ja kauniiksi. Kynttilän tuoksu on mieto ja vain 1-2 tunnin polttoajan jälkeen kotisi tuoksuu ihanalta. Kokonaisuudessaan kynttilän paloaika on 55 tuntia joten voit nauttia tästä kynttilästä monia iltoja. Kynttilä painaa n. 235g ja se on valmistettu parhaasta luonnollisesta kynttilävahasta.

Upea myös lahjaksi! 

  • Tuoksu: Laventeli
  • Mitat: 9cm, halkaisija 8 cm
  • Materiaali: luonnollinen vahasekoite
  • Ensimmäisellä kerralla polta kynttilää n. 2-3 tuntia jolloin tiedät miten reakoit tuoksuun. Älä polta kynttilää koskaan yli 4 tuntia kerrallaan. Ennen kun sytytät kynttilän uudelleen, leikkaa kynttilän lanka n. 0,5cm pituiseksi niin liekki pysyy aina tasaisena.

Valmistaja: Elli

Osastot: SisustusKynttilät

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Sisustussalkku Music

Salkku Music.

Tuote lisätty
19.90 €