Muumi Buddyphones-kuulokkeet lapselle, Haisuli

Tuotekoodi: OPT168-BP-STINKY-01-K

Muumi Buddyphones-kuulokkeet lapselle, Haisuli.

49.90 €

Varastossa

Joulun toimitukset

Lasten tarpeisiin suunnitellut turvalliset ja mukavat on-ear kuulokkeet mainioilla Muumi-aiheilla. Sisäänrakennettu desibelirajoitin takaa turvallisen maksimissaan 85db:n äänenvoimakkuuden tason lasten herkille korville, ja pitävät huolta lapsen kehittyvästä kuuloaistista. 85db on WHO:n suosittelema turvallinen äänitaso lapsille.

Kuulokkeet ovat myös todella joustavat kestävät kovaakin käsittelyä. 


Säädettävän ja pehmustetun pääpannan ansiosta pitkäkestoinenkin käyttö on miellyttävää. Kuulokkeiden irrotettava johto takaa turvallisen käytön.

BuddyCable -toiminnon avulla voidaan yhdistää jopa neljät BuddyPhones-kuulokkeet samaan laitteeseen ja näin lapset voivat yhdessä nauttia esimerkiksi uudesta Muumi TV-sarjan jaksosta samaan aikaan yhdeltä laitteelta. Mikrofonin avulla kuulokkeita voidaan käyttää myös puhumiseen vaikka isovanhemmille Skypen välityksellä.

Kokoon taittuvat kuulokkeet menevät pieneen tilaan ja niiden mukana myyntipakkauksessa tulee tyylikäs Muumi-aiheinen kangaspussi, jossa kuulokkeet kulkevat kätevästi matkassa mukana.

Haisuli kuulokkeista löydät upeita kirjottuja yksityiskohtia, sekä räväkkää keltaista ja hopeisia yksityiskohtia. Nämä kuulokkeet ovat laadukkaat ja näyttävät, ja suojaavat lapsesi kehittyvää kuuloa.

  • Todella kestävä, kestää taittamista
  • Irrotettava johto, johdossa mikrofoni esimerkiksi skype keskusteluihin
  • Buddyphone ominaisuus sallii 4 kuulokkeen yhdistämisen kuuntelemaan samaa lähdettä
  • Upeat kirjotut yksityiskohdat
  • Anti-allergeeniset korvatyynyt
  • Mukana Muumi-aiheinen kuljetuspussi
  • Ikäsuositus 3+

Valmistaja: onanoff, Buddyphones™

Osastot: MuumituotteetLapsille