Eväslaukut & kylmälaukut

Valikoimastamme löydät perinteisiä eväslaukkuja mutta myös eristettyjä kylmälaukkuja eväiden säilytykseen. Kylmälaukut soveltuvat hyvin pitämään ruuan sekä kuumana että kylmänä. Hauskat kuosit ja hahmot laukuissa tuovat iloa arkeen.

 

Kylmälaukku ja juomapullo 500 ml setti, Perhonen

Kätevä kylmälaukku ja juomapullo setti. Säilytä eväät kylmänä!

Tuote lisätty
17.90 €

Kylmälaukku ja juomapullo 500 ml setti, Yksisarvinen

Kätevä kylmälaukku ja juomapullo setti. Säilytä eväät kylmänä!

Tuote lisätty
17.90 €

Lounaslaukku, Aiko Panda

Lounaslaukku, Aiko Panda.

Tuote lisätty
14.90 €

Lounaslaukku, Barney koira, sininen

Lounaslaukku, Barney koira, sininen.

Voidaan toimittaa kirjetoimituksena.

Tuote lisätty
5.90 €
(Ei varastossa)

Lounaslaukku, Nori kissa

Lounaslaukku, Nori kissa.

Tuote lisätty
14.90 €

Parhaiten valitset eväslaukun tai kylmälaukun sen mukaan, mitä eväitä kuljetat. Vietkö lapselle kerhoon tai itsellesi vapaa-aikaan tai kaupunkireissulle evääksi vain esimerkiksi hedelmiä ja juomapullon, sopii perinteinen eväslaukku juuri siihen. Eväslaukkuun voi pakata vaikka kuiva-aineita, kuten nuudelipussin tms.

Jos kuitenkin eväät sisältävät lämmintä tai kylmää ruokaa, mikä on hyvä pysyä tunnin-pari joko lämpimänä tai kylmänä, suosittelemme eristettyä kylmälounaslaukkua. Kylmälaukut sopivat myös hyvin pakasteiden tuomiseen kaupasta kotiin lämpimällä säällä, ja näin et katkaiset tärkeää kylmäketjua elintarvikkeissa. Kylmälaukun pohjalle voit myös laittaa pakastimesta "kylmäkallen", mikä pitää evääsi vielä pidempään raikkaana ja kylmänä. Kylmälaukku on myös hyvä apuri tuomaan jäätelöt kaupasta kotiin kesäsäällä.