Eväslaukut & kylmälaukut

Valikoimastamme löydät perinteisiä eväslaukkuja mutta myös eristettyjä kylmälaukkuja eväiden säilytykseen. Kylmälaukut soveltuvat hyvin pitämään ruuan sekä kuumana että kylmänä. Hauskat kuosit ja hahmot laukuissa tuovat iloa arkeen.

 

Flamingo Bay lounaslaukku

Flamingo Bay lounaslaukku.

Voidaan toimittaa kirjetoimituksena.

Tuote lisätty
5.90 €

Leijona lounaslaukku

Leijona lounaslaukku.

Voidaan toimittaa kirjetoimituksena.

Tuote lisätty
5.90 €

Lounaslaukku, Aiko Panda

Lounaslaukku, Aiko Panda.

Tuote lisätty
14.90 €

Rusty kettu lounaslaukku

Rusty kettu lounaslaukku.

Voidaan toimittaa kirjetoimituksena.

Tuote lisätty
5.90 €

Yksisarvinen lounas/kylmälaukku

Yksisarvinen lounas/kylmälaukku.

Tuote lisätty
6.90 €

Parhaiten valitset eväslaukun tai kylmälaukun sen mukaan, mitä eväitä kuljetat. Vietkö lapselle kerhoon tai itsellesi vapaa-aikaan tai kaupunkireissulle evääksi vain esimerkiksi hedelmiä ja juomapullon, sopii perinteinen eväslaukku juuri siihen. Eväslaukkuun voi pakata vaikka kuiva-aineita, kuten nuudelipussin tms.

Jos kuitenkin eväät sisältävät lämmintä tai kylmää ruokaa, mikä on hyvä pysyä tunnin-pari joko lämpimänä tai kylmänä, suosittelemme eristettyä kylmälounaslaukkua. Kylmälaukut sopivat myös hyvin pakasteiden tuomiseen kaupasta kotiin lämpimällä säällä, ja näin et katkaiset tärkeää kylmäketjua elintarvikkeissa. Kylmälaukun pohjalle voit myös laittaa pakastimesta "kylmäkallen", mikä pitää evääsi vielä pidempään raikkaana ja kylmänä. Kylmälaukku on myös hyvä apuri tuomaan jäätelöt kaupasta kotiin kesäsäällä.