Enkelikellot

Pluto Produkter Enkelikello istuva kissa, hopea

Pluto Produkter Enkelikello istuva kissa, hopea

Voidaan toimittaa yksistään kirjetoimituksena.

Tuote lisätty
12.90 €

Pluto Produkter Muumi enkelikello Muumipeikko ja lahja

Pluto Produkter Muumi enkelikello Muumipeikko ja lahja.

Tuote lisätty
12.90 €

Pluto Produkter Pikku myy enkelikello, kulta

Pyörivä ihana kynttilälyhty yhdelle tuikulle.

Tuote lisätty
12.90 €

Enkelikellot

Kaunis enkelikello on valmistettu ohuen ohuesta metallista, jolloin kynttilän liekin lepattaessa, suloiset hahmot pyörivät ympyrää. Metalli on kiiltavää kuin peili, jolloin hahmot luovat ympärilleen väriheijastuksia ja saavat ihanan tunnelman luojan aikaan. Kaupastamme löydät erilaiset enkelikellot, joita valmistaa Pluto Produkter. Enkelikellot toimitetaan aina kauniissa pakkauksessaan, jolloin ne on kiva lahjaidea vaikkapa naiselle nimipäivälahksi. 

Enkelikellot syntyivät jo vuosikymmeniä sitten. Aikanaan niissä oli vain enkeleitä, ja usein niissä oli myös soiva ääni. Pluto Produkterin enkelikellot ovat hiljaisia, mutta niiden pyöriessä, voit tuntea menneen ajan tunnelman.

Löydät kaupastamme useita erilaisia enkeikelloja. Enkelikellovalikoimme kasvaa aina syksyn pimeänä aikana, jolloin kynttilöiden polttaminen on suositumpaa. Enkelikellot käyvät tuikkukynttilälle. Muista aina olla varovainen kynttilöiden kanssa. Ilmastoiduissa kodeissa myös pieni ilmavirta pyörittää kelloa ja voit käyttää myös led-kynttilöille. Tunnelmallisia hetkiä enkelikellojen kanssa.