Kysymyksiä ja vastauksia myynnissä olevista Muumikeräilytuotteista

1.      Miksi jotkut Muumimukit ovat arvokkaita?

-        Muumimukikeräily on suosittu harrastus. Kun mukit poistuvat tuotannosta, niiden arvo nousee heikon saatavuuden vuoksi. Tarjoamme keräilijöille paljon tuotteita, mitkä eivät ole enää tuotannossa, ja tuotteita, joiden arvot ovat nousseet. Toimimme ikäänkuin välittäjinä keräilijöiltä keräilijöille. 
 

2.      Miksi keräilytuotteiden hinnat voivat vaihdella meillä?

-        Hintaan vaikuttaa keräilijän pyyntihinta ja se voi vaihdella.
 

3.      Miksi osassa tuotteista lukee alv 0%?

-        Käytämme keräilytuotteissa marginaaliverotusta koska yksityisiltä ostetuissa tuotteissa ei ole arvonlisäveroa. Lisätietoa Vero.fi
 

4.      Ovatko myymämme Muumimukit ja muut Muumiastiat uusia ja tarrallisia?

-        Kaikki tuotteemme ovat uusia, käyttämättömiä ja tarrallisia, joten voit rauhassa tilata, saat varmasti priiman tuotteen. Jos jotain on, niin mainitsemme sen aina tuotekuvauksessa.
 

5.      Onko myymillämme tuotteilla palautusoikeus?

-        Kaikissa meidän myymissä tuotteissa on 14 vrk:n ilmainen palautusoikeus. Jos  haluat palauttaa tuotteen, otat vain yhteyttä asiakaspalveluumme. 
 

6.      Ostammeko Muumimukeja?

-        Ostamme varastotilanteen mukaan. Ostamme aina vain käyttämättömiä Muumimukeja,  joissa on viivakooditarra tai sesonkitarra tai tuotelappu paikallaan. Mikäli haluat myydä vanhoja tuotannosta poistuneita Muumiastioita, niin lähetä kuva/kuvat, tiedot ja hintapyyntö meille asiakaspalvelu@ihanaiset.fi. Saat ostotarjouksen 1-3 vuorokauden sisällä. Jos päätät myydä, saat rahat 2 päivässä kun tuotteet ovat meillä. Me maksamme aina postituksen.

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi niin voit aina lähettää meille kysymyksen täältä.