Muumituotteet kaikki Ihanaiset-kaupasta.

Kaikkien rakastamat Muumit!

Ihanaiset.fi kauppa perustettiin rakkaudesta Muumeihin. Kaupan takana oli kaksi innokasta Muumi-tuotteiden keräilijää ja aluksi kauppamme valikoima koostuikin suurimmaksi osaksi vain Muumi-tuotteista. Halusimme tarjota muille Muumi-faneille sellaisia tuotteita joita oli vaikea löytää perinteisistä kaupoista.

Kun kauppamme avautui, oli tuotevalikoimassa 60-70 Muumi-aiheista tuotetta ja nykyisin niitä on yli 600. Pyrimme etsimään jatkuvasti uusia Muumi-ihanuuksia lisää ja jos sinulla on jokin toive, niin lähetä meille siitä tietoa niin pyrimme toteuttamaan toiveesi.

Nykyisin Ihanaiset.fi palvelee niin Muumi-fanin kauppana kuin esim. Volkkari-fanien kauppana. Löydät valikoimastamme myös ihanat laukut ja lompakot, sisustustuotteet, lahjaideat ja vaikka mitä. 

Olemme ylpeitä kaupastamme ja siitä että saamme olla ihanien tuotteiden kanssa tekemisissä joka päivä. Sinun tyytyväisyys on meille tärkein asia!

Tänä vuonna vietämme Tove Janssonin 100-vuotis juhlaa ja tarjolla on myös paljon juhlavuoden tuotteita. Lähde katsomaan kaikki Muumi-tuotteet ja ihastu!

Terveisin

Ihanaiset.fi kaupan tytöt
asiakaspalvelu

MUISTIKIRJA TAIKATALVI - TOVE 100 VUOTTA!