Muumituotteet kaikki Ihanaiset-kaupasta.

Kaikkien rakastamat Muumit!

Laakso jossa he asuivat oli kaunis, täynnä onnellisia pikku mönkiäisiä
ja suuria vihreitä puita. Niittyjen halki virtasi joki, joka kaarsi sinisen
muumitalon ohi ja katosi toisille seuduille, missä toiset pikku mönkiäiset
ihmettelivät mistä se mahtoi tulla.
- Tove Jansson, Muumipeikko ja pyrstötähti, 1946

Ihanaiset.fi kauppa perustettiin rakkaudesta Muumeihin. Kaupan takana oli kaksi innokasta Muumi-tuotteiden keräilijää ja aluksi kauppamme valikoima koostuikin suurimmaksi osaksi vain Muumi-tuotteista. Halusimme tarjota muille Muumi-faneille sellaisia tuotteita, joita oli vaikea löytää perinteisistä kaupoista ja tuoda mahdollisimman paljon eri valmistajilta olevia Muumi-tuotteita yhteen ja samaan kauppaan.

Kun kauppamme avautui vuonna 2012, oli tuotevalikoimassa 60-70 Muumi-aiheista tuotetta ja nykyisin niitä on lähes 1000. Pyrimme etsimään jatkuvasti uusia Muumi-ihanuuksia lisää, ja jos sinulla on jokin toive, niin lähetä meille siitä tietoa niin pyrimme toteuttamaan toiveesi.

Nykyisin Ihanaiset.fi palvelee niin Muumi-fanin kauppana kuin esim. Volkkari-fanien kauppana. Löydät valikoimastamme myös ihanat laukut ja lompakot, sisustustuotteet, lahjaideat ja vaikka mitä. 

Olemme ylpeitä kaupastamme ja siitä että saamme olla ihanien tuotteiden kanssa tekemisissä joka päivä. Sinun tyytyväisyys on meille tärkein asia!

Leppoisia hetkiä kaupassamme!

Toivottavat

Anne-Mari, Jenna, Elina ja Henna alias Ihanaiset-tiimi

Ihanaiset.fi 
asiakaspalvelu