Muumituotteet kaikki Ihanaiset-kaupasta.

Kaikkien rakastamat Muumit!

"Laakso jossa he asuivat oli kaunis, täynnä onnellisia pikku mönkiäisiä
ja suuria vihreitä puita. Niittyjen halki virtasi joki, joka kaarsi sinisen
muumitalon ohi ja katosi toisille seuduille, missä toiset pikku mönkiäiset
ihmettelivät mistä se mahtoi tulla."
- Tove Jansson, Muumipeikko ja pyrstötähti, 1946

Ihanaiset.fi kauppa perustettiin rakkaudesta Muumeihin. Olemme pieni mutta pippurinen perheyritys ja toimimme Ulvilasta käsin. Meidän tiimiimme kuuluu veturina Anne-Mari, iloinen, kaikesta maan ja taivaan väliltä vastaava Elena sekä reippaat jokapaikahöylät Henna ja Ada. Joskus apurina on kääpiösnautseri Arttu, mikä ei varastollamme oleile mutta saa meidät välillä rentoutumaan pururadoille. Kiitos kuuluu aina myös koko perheelle, ystäville ja tuttaville, jotka aina auttavat. Muumitkin ovat aina avuliaita, joten tätä samaa ajatusta haluamme meillekin.

Kun kauppamme avautui vuonna 2012, oli tuotevalikoimassa 60-70 Muumi-aiheista tuotetta ja nykyisin niitä on lähes 1300. Pyrimme etsimään jatkuvasti uusia Muumi-ihanuuksia lisää, ja jos sinulla on jokin toive, niin lähetä meille siitä tietoa niin pyrimme toteuttamaan toiveesi.

Nykyisin Ihanaiset.fi palvelee niin Muumi-fanin kauppana kuin esim. Volkkari-fanien kauppana. Löydät valikoimastamme myös ihanat laukut ja lompakot, sisustustuotteet, lahjaideat ja vaikka mitä. 

Olemme ylpeitä kaupastamme ja siitä että saamme olla ihanien tuotteiden kanssa tekemisissä joka päivä.

Sinun tyytyväisyys on meille tärkein asia!

Leppoisia hetkiä kaupassamme!

Toivottavat

Anne-Mari, Elena, Henna, Ada ja Arttu alias Ihanaiset-tiimi