Tietoa meistä

Tervetuloa Ihanaiset-verkkokauppaan!

Olemme vuonna 2012 perustettu suomalainen verkkokauppa, ja avoinna sinulle joka päivä, ja jokaisena tuntina. Jätä siis kauppojen ruuhkat ja istahda alas, saatat tehdä löytöjä. Kauppamme takana ovat naiset, jotka rakastavat kauniita asioita. Rakkautemme kaikkiin ihaniin tuotteisiin loi tämän kaupan sinulle ja että sinullakin olisi niihin mahdollisuus, asutpa sitten missä päin maailmaa tahansa. 

Kauppamme valkoimasta löydät Muumituotteet, kauniit laukut ja lompakot, lahjat ja vaikka mitä.

Haluamme tuoda helpommin saataville tuotteita, joita on ollut hankala löytää. Emme kuitenkaan unohda suosittuja suomalaisia tuotteita ja arvostammekin niissä erityisesti laatua, erilaisuutta ja tunnettavuutta. Olemme panostaneet suureen Muumivalikoimaan, koska olemme itsekin myös intohimoisia Muumifaneja. Meitä ilahduttavat myös suloiset Pöllö-tuotteet, Kissa-aiheiset ihanuudet ja monet muut mitä löydät kaupastamme. 

Jos haluat tietoa kauppamme uusista tuotteista, saat uutisia meiltä suoraan sähköpostiisi kun annat siihen luvan liittymällä postituslistalla, palauteosion, rekisteröitymisen tai tilauksen kautta. Voit myös seurailla meitä blogissamme. Löydät meidät myös Facebookista, missä julkaistaan myös erikoistarjouksia kaikille tykkääjille. Voimme ilahduttaa sinua myös Instragramissa tai Twitterissä. Tule seuraamaan meitä ja saat ensimmäisenä kuulla uutuudet ja tarjouksemme.

Verkkokaupan sinulle tarjoaa Wimikam Ihanaiset Oy (y-tunnus 2504759-3). Olemme Suomen Yrittäjät ryn jäsen. Jotta voisimme palvella aina vaan paremmin niin otamme mielellämme vastaan myös toiveita uusista tuotteista sekä palautetta kaupan toiminnasta asiakaspalvelu(at) hanaiset.fi.

Toivomme Sinulle ihania hetkiä tuotteidemme parissa! Tervetuloa!

 

building