Tervetuloa Ihanaiset-verkkokauppaan!

Yli 3000 ihanaa tuotetta, yli 1600 erilaista Muumi-tuotetta ja lähes 120.000 toimitettua tilausta. Uutuus-tuotteita saapuu lähes päivittäin lisää. Olemme suomalainen perheyritys ja hyvänmielen tuotteita myyvä kauppa, ja toivomme että nautit käynnistä meillä - olet hetkesi ansainnut!

 

 

https://www.ihanaiset.fi/

 

building

building

 

building

 

building

building

 

Sisustus

Laukut & Lompakot

Muumituotteet

Toilettilaukut & Meikkilaukut

Tarjouksessa

Suosituimmat

Tervetuloa Ihanaiset-kauppaan!

Olemme pieni mutta pippurinen perheyritys ja toimimme Porin lähellä Ulvilasta käsin. Tavoitteenamme on luoda mukavia ostokokemukisia ja palvelua myös nettiostoksiin. Voit koska tahansa olla meihn yhteydessä, mikäli jokin askarttuttaa mieltäsi. Voit myös noutaa tilauksesi meiltä arkisin sillä varastomme on avoinna klo 10-15:30 ajan. 
Ihanaisilla sinua palvelevat Anne-Mari, Henna, Ruska ja Niina.
Kaupastamme löydät ihastuttavia lahjaideoita niin naiselle, miehelle kuin lapsellekin.

Kun on aika ostaa laukku tai lompakko, kauppamme valikoimasta löytyy persoonallisia ja naisellisia laukkuja arjen menoon ja juhlaan. Lompakkoja on laidasta laitaan ja niiden ihanat kuosit ja yksityiskohdat saavat sinut varmasti iloiseksi. Kaunis lompakko on myös katseenvangitsija ja meidän valikoimassamme olevat lompakot kyllä keräävät katseet ja ihailut. Naisille löytyvät myös kauniit naisten huivit. Miten olisikaan oma Muumihuivi tai sitten vaikka kissa-aiheinen huivi? Huiveilla muutat asuasi kun vaihdat väriä tai sidot eri tavalla. Älä unohda myös piristää sadekelillä itseäsi. Katso vaikka! Voi miten ihanat sateenvarjot löydatkään tai vaikka oma sadeviitta lempikuosilla.

Oletko Muumifani? Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa! Mekin olemme!

Kaupastamme löytyy tällä hetkellä noin 1300 erilaista Muumi-aiheista tuotetta. Muumituotteita on yli 25 eri valmistajalta, joten valikoima on hyvinkin kattava. Kaupastamme löytyvät kaikki Arabian ja Muurlan valikoiman Muumimukit mutta panostamme myös vanhoihin keräilymukeihin, joita saat satunnaisesti meiltä. Kannattaa kurkistaa välillä Muumikeräilijän tuotteet kategoriaan, sillä siellä ne aarteet ovat.

Muumitekstiilit

Arjen iloa tuovat kauniit tekstiilit, Muumipyyheet ja -pussilakanat erityisesti. Löydät meiltä Finlaysonin Muumi pussilakanat ja pyyheet ja Ekelundin perinteisellä kudontatekniikalla kudotut Muumipyyheet, joissa valikoima vaihtelee saatavuuden ja suosion mukaan. Kauniit käsipyyheet ja kylpypyyheet tuovat jokaiseen päivään riemua. Tove Janssonin originaaleihin perustuvat Muumipyyheet ovat varmasti upeita lahjaideoitakin. Anna pehmeä lahja, josta on iloa vuodesta toiseen.

Muumivaatteet

Ilahduta itseäsi tai perheenjäsentäsi pirteillä ja hivenen humoristisillakin Muumivaatteilla. Valikoimaamme kuuluvat myös Peppi Pitkätossu sekä Vaahteranmäen Eemeli-aiheiset arjen pukeumiseen sopivat pehmoiset vaatteet. Vaatteet vaihtuvat yleensä kahdesti vuodessa, aina uuden sesonkimalliston saapuessa. Katso kuinka kivoja meidän naisten vaatteet ovat. Lisäksi jos haluat piristää perheen pienempimpiä, tutustu myös lasten vaatteet mallistoon. Saatat löytää myös miehille aina silloin tällöin jotain hauskaa vaatetta.

Muumikorut ja -kellot

Pysy ajassa tyylikkäästi ja korista asuasi ihanilla koruilla. Joko olet tutustunut Saurumin upeaan suomalaiseen MuumikorumallistoonMuumikorut tuovat varmasti iloa jokaiseen päivään ja saavat käyttäjänsä heti aamusta ilahtumaan. Muumikorut ovat myös suosittuja lahjoja. Koruja löytyy niin lapselle kuin aikuisellekin. Muumikello on myös upea itselle mutta erityisesti lahjaksi annettuna, tuo se iloa varmasti lahjansaajalle. Kaupastemme löytyvät Muumi-seinäkellot ja Muumi-rannekellot.